Nyheter

Under 2023 inkom nya regler för bostadsrättsföreningar, dessa inkluderar regler gällande ombyggnation och reparationer. Ytterligare information kommer att gå ut till medlemmar under våren 2023. Vänligen kontakta styrlesen vid planerat arbete.

Fixardag 23/10

23.10.2022

Välkommen på höst-fixardag söndagen 23:e oktober, klockan 11:00.
Fixardagen sker två gånger om året då vi träffas i föreningen och ställer i ordning i fastigheten. Det är viktigt att så många som möjligt deltar för att hjälpas åt att vårt gemensamma boende hålls fint och rent. Vi kommer utföra diverse uppgifter i huset och avslutar med gemensam...

Tack!

06.07.2022

Vi vill passa på att tacka för ett trevligt och givande årsmöte 15/6. För er som missade finns en kopia av protokollet uppsatt på anslagstavlan på bottenplan.
Vi önskar er alla en glad sommar!

Årsredovisningen har lagts till på hemsidan. Kallelse till Årsstämman har delats ut till alla medlemmar. Den äger rum den 17e Juni 18.30. Välkomna!

Innan årsskiftet så utfördes en besiktning och spolning av samtliga lägenheters avlopp (förutom ett fåtal). Vi har nu fått en sammanställning av analysen från Dakki Entreprenad.

Under sommaren har Brandsäkra varit hos oss för att genomföra en besiktning av brandsäkerheten i fastigheten. Utifrån protokollet har vi genomfört ett antal åtgärder för att säkra fastigheten, bland annat att installera utrymningsskyltar och bytt ut brandsläckare. Vi kommer att löpande genomföra förbättringar under hösten. Det är viktigt att vi...